Een andere benadering

Bewegen is een natuurlijke behoefte van de mens en lopen is de meest pure vorm daarvan. Je hebt er bijna niets voor nodig en je kunt het altijd en overal doen. Wandelen en hardlopen zijn voor vrijwel iedereen mogelijk, als je het maar op de goede manier doet. 

ChiRunning/ChiWalking is onze core business: een manier van lopen die mindful, efficiënt en blessurepreventief is. We combineren dit met inspanningsfysiologische inzichten, zodat je letterlijk het beste uit jezelf kunt halen: vrij en zorgeloos lopen op een manier die bij jou past, van puur recreatief tot wedstrijdniveau. Wil je van je blessures af, wil je het lopen eindelijk leuk gaan vinden, wil je verder kunnen dan je tot nu toe kon, wil je je wedstrijdresultaten verbeteren of wil je een mooie heuvel- en trailtechniek ontwikkelen? Het kan allemaal.

Een loopstijl verander je uiteraard niet van de ene dag op de andere en juist daarom is de methode van ChiRunning en ChiWalking zo goed: je leert met aandacht te bewegen, waardoor je jezelf steeds verder verbetert, zowel fysiek als mentaal. Daarbij speelt ademhaling een belangrijke rol. We combineren ChiRunning en ChiWalking daarom met de ademhaling- en trainingsinzichten van Oxygen Advantage en Energy Control. Met deze kennis worden onze techniekgerichte trainingsvormen nog effectiever.