Coaching en les

Eén-op-één

Werk aan het opbouwen van je ChiRunning- of Chiwalking-techniek en/of je conditie, ook wedstrijdgericht, via losse lessen of langer traject.

Lees meer - meld je aan

In een individueel traject, of dit nu een enkele les is of een hele reeks, krijg je alle aandacht en is alles gericht op jouw persoonlijke behoeften. Je kunt denken aan:

  • Het aanleren of verbeteren van de ChiRunning- of ChiWalking-techniek
  • Techniekgericht trainen voor een evenement
  • Een snelle check-up van je techniek

Individuele lessen doen we op afspraak in Santpoort en kosten 60 euro per uur. Als je een reeks individuele lessen wilt doen, dan krijg je uiteraard korting. Zo hebben we een individuele cursus van 3 lessen van in totaal 3,5 uur aan voor 190 euro. Wil je langduriger begeleiding, dan kun je een coachingstraject doen. 

Coaching bestaat uit een reeks trainingen/sessies en een individueel schema op maat. Dit kan ook een Walk/Run-schema zijn, waarmee je van wandelen overgaat op hardlopen. Een individueel coachingstraject van een intake, 10 trainingssessies van een uur en een afsluiting kost 500 euro. Je kunt dit natuurlijk combineren met een rust/inspanningsmeting volgens de Energy Control-methode en een Oxygen Advantage-traject. Zo'n combi kost 600 euro. Is dit niet precies wat je zoekt, dan kunnen we uiteraard een traject op maat voor je samenstellen.

Je kunt ook een video van je eigen lopen opsturen voor analyse. Dit kost 45 euro. Je krijgt van ons aanwijzingen voor het opnemen van je video, zodat we een goede analyse kunnen maken.

Heb je belangstelling voor een van bovenstaande opties of wil je een eigen traject samenstellen, neem dan even contact op!

Cursussen

Werk samen met anderen aan het opbouwen van je ChiRunning- of ChWalking-techniek: eenmalig,  gedurende een bepaalde periode of doorlopend.

Info - inschrijven

Weekends

Wil je het werken aan je ChiRunning-techniek combineren met een paar dagen weg? Dat kan met onze meerdaagse evenementen!

Info - inschrijven