Onze aanpak

✓ Wil je van je blessures af?
✓ Wil je makkelijker hardlopen?
✓ Wil je sneller worden zonder overbelasting?
Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen jou om de beste loper te worden die je kunt zijn.

Misschien herken je dit:

~ Je bent net goed op dreef met je trainingsschema en dan zit je opeens met een blessure.  Je kunt niet hardlopen. Je moet dat leuke evenement afzeggen. En daarna weer opnieuw beginnen. 

~ Je wilt graag hardlopen, maar het is zo’n geploeter.  Je ziet er tegenop om te beginnen. En als je dan toch bent begonnen, vind je het lastig om vol te houden.

~ Je bent hard aan het trainen om je pr te verbeteren. Maar het enige dat je eraan overhoudt zijn vermoeide en stijve spieren.  Het pr komt er maar niet.

~ Na jarenlange blessures heeft je arts gezegd dat je niet meer mag hardlopen. Je mist het hardlopen, je trainingsmaatjes, het buiten zijn.

ChiRunning & ChiWalking

Het kan allemaal anders met ChiRunning en ChiWalking: een manier van lopen die efficiënt en blessurepreventief is. Met een methode die je helpt stap voor stap een goede looptechniek aan te leren.

Dit doen wij beter dan andere hardloop- en wandelmethodes. We leggen niet alleen uit wat de beste looptechniek is, maar ook hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Ook jij. Duizenden hardlopers en wandelaars wereldwijd gingen je al voor.

Ademhaling & inspanningsmetingen

Looptechniek is bij ons nummer één, maar er is natuurlijk meer. Daarom combineren we ChiRunning en ChiWalking met:
Oxygen Advantage, omdat een goede ademhaling je zuurstofwinst oplevert.
Energy Control, omdat trainen op hartslag je training effectiever maakt.
Wij bieden hierbij begeleiding en schema’s, zodat je letterlijk het beste uit jezelf kunt halen.

Het resultaat

✓ Je blijft je blessures en pijntjes de baas.
✓ Je kunt ontspannen en moeiteloos lopen.
✓ Je wordt sneller dan ooit zonder overbelasting.
Dit is hardlopen zoals jij wilt tot in lengte van jaren.

Aan de slag

Wil jij het beste uit jezelf halen? Dan kun je daar direct mee beginnen. We hebben allerlei opties. Voor recreanten en wedstrijdlopers, voor beginners en gevorderden, voor groepslopers en solisten, voor jong en oud. Weet je niet wat het beste is voor je? Neem gerust even contact op, dan komen we er wel uit.